شیراز قطبitایران
سرویس اخبار استان ها-هفتمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر،الکترونیک،مخابرات و ماشین های اداری در محل دائمی نمایشگاه های فارس برگزار شد.به گزارش عصر ارتباط ،این نمایشگاه در زمینه های نرم افزار،سخت افزار،اینترنت،فناوری اطلاعات،شبکه،الکترونیک،مخابرات و ارتباطات،ماشین های اداری و اتوماسیون صنعتی و با حضور 150 شرکت در قالب 250 غرفه،با حضور جمعی از مدیران این حوزه افتتاح شد
.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه،چنگیز امیری- مدیر عامل شرکت مخابرات استان فارس-گفت:زیر ساخت های مناسبی در زمینه مخابرات در فارس فراهم شده که توانایی این استان را در ارائه خدمات مختلف در این زمینه افزایش داده است.
امیری افزود:بر اساس برنامه های پیش بینی شده،به دنبال تحقق اهداف مختلف با استفاده از این زیر ساخت ها هستیم و بخش خصوص نیز می تواند از این زیر ساخت ها استفاده کند.
او اضافه کرد:ما موفق شده ایم استان فارس را به عنوان قطب الکترونیکی و شهر شیراز را به عنوان شهر اینترنتی مطرح کنیم و برای موفقیت بیشتر در این زمینه باید تلاش های بیشتری صورت گیرد.
او گفت:مدیران و مسئولان این استان به عنوان متولی و بخش خصوصی به عنوان بازوی متحرک در تحقق این اهداف می توانند نقش داشته باشند.
مدیر عامل مخابرات استان فارس،اضافه کرد:البته این روحیه در میان مسئولان استان فارس وجود دارد و تنها نیاز به سمت دهی دارد که با استفاده از نظرات کارشناسان فناوری اطلاعات این مسئله در حال تحقق است.
امیری افزود:ظرف یک دهه گذشته در مجموعه مخابرات استان فارس تلاش شده است تا حداقل امکانات ارتباطی را در اختیار مردم قرار دهیم و در همین راستا توانستیم تا پایان سال 85 ،خط تلفن در اختیار مردم تمام شهرهای استان فارس و اکثر روستاها قرار دهیم.
او گفت:در کنار توسعه خدمات تلفنی،خدمات زیر ساختی نیز برای پیشرفت صنعت IT در فارس انجام شده است و بیش از 6 هزار و 400 کیلومتر فیبر نوری در این استان ایجاد کرده ایم و امروز اکثر شهرها به شبکه اینترنتی مجهز هستند.
مدیر عامل شرکت مخابرات فارس با بیان اینکه هدف از IT ایجاد زیر ساخت مناسب جهت خدماتی نظیر ایجاد پهنای باند بیشتر برای تولید کنندگان اینترنت است،گفت:بیش از10 شرکت خصوصی در قالب شرکتPAP و بیش از 2 هزار شرکت در استان به عنوان ارائه دهنده سرویس اینترنت فعالند که در کشور رقم قابل ملاحظه ای است.
امیری با بر شمردن اقدامات انجام شده در زمیینه IT استان،افزود:بیش از یک هزار و 200 شعبه بانک در استان از شبکه اینترنت ADSL استفاده می کنند که در همین راستا بنا داریم پهنای باند بیشتری به کاربران خود ارائه دهیم.اقدامات جدیدی نیز در زمینه اینترنت بی سیمWIMAX در استان انجام دادیم که با حضور وزیر ارتباطات این طرح افتتاح شد.در این مراسم،خوارزمی-رئیس اتحادیه سازمان نظام صنفی رایانه ای استان فارس_نیز گفت:استان فارس به عنوان قطب الکترونیکی کشور نام گذاری شده و ایده آل ما رسیدن به قطبIT کشور است که این امر تنها در سایه همکاری بخش های خصوصی و دولتی امکان پذیر است
به گفته وی استان فارس هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی به یکسری ایده آل از قبیل شبکه اینترنت WIMAX ،اینترنت خصوصی و تجارت الکترونیکی و غیره دست پیدا کرده است.
خوارزمی افزود:سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان نماینده بخش خصوصی در تمام قسمت هااست که از مدیران دستگاه های اجرایی تقاضا داریم به بخش IT توجه بیشتری داشته باشند.در ادامه،مهرتاش_رئیس اتحادیه ماشین های اداری_نیز گفت:امسال برای اولین بار است که کلیه متقاضیان جهت شرکت در نمایشگاه از طریق اینترنت ثبت نام شده اند.
در پایان این مراسم،امیر حسین سعیدی_رئیس سازمان نظام صنفی کشور_با تاکید بر اظهارات مقام رهبری دربار خصوصی سازی،تاکید کرد:نبود کاربرد IT در کشور مشکلاتی را ایجاد کرده که خوشبختانه هم اکنون دولت نهم به هر استانی بودجه ای را برای IT اختصاص داده و در کنار آن میزان و مبلغی را نیز به بخشی خصوصی ارجاع می دهند.
نمایی دیگر
در روز افتتاح نمایشگاه،مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات استانداری فارس در هفتمین نشست کار گروه فناوری اطلاعات استانداری فارس در شیراز گفت:یکی از راه های سرمایه گذاری و توسعه نیروی انسانی آموزش است و در این راستا نیز شایسته است که آموزش مجازی به عنوان یک روش علمی مورد توجه قرار گیرد.
منصور حیدری فر افزود:باید در این زمینه از امکانات موجود و با توجه به محدودیت ها،استفاده لازم شود و با بهره گرفتن از آموزش های مجازی،جدیدترین روش های علمی و کاربردی را در اختیار علاقمندان قرار داد.
در این نشست،فریدون شعبانی نیا_رئیس دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه شیراز_گفت:این دانشکده در بدو تاسیس با یک رشته تحصیلی و 230 دانشجو فعالیت خود را آغاز کرد ولی هم اینک دارای 8 رشته دانشگاهی در مقاطغ کاردانی،کارشناسی و کارشناسی ارشد و یک هزار و 253 دانشجو است.
او افزود:دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه شیراز،آزمون ورودی ندارد و مدارک دانش آموختگان این دانشکده مورد تایید دانشگاه شیراز است.
شعبان نیا،گفت:این دانشکده به لحاظ سطح علمی،کیفیت آموزشی و استادان،هم تراز و هم سطح دیگر دانشکده های دانشگاه شیراز است و قابلیت رقابت با همه دانشگاه های کشور را نیز دارد.
او افزود:همچنین با هدف دسترسی به اطلاعات روز دانشگاه،نحوه انجام انتخاب واحد و نیز به منظور مطلع شدن استادان و دانشجویات از اخبار حوزه این دانشکده،سامانه مدیریت محتوای پورتال این دانشکده به روز خواهد شد.